Att ha besök av en liten mamma!

image image

Jag och Z skulle åkt till Kivik till mina föräldrar men vi fick inte ihop det med mannens jobb och annat- han har inte tagit lov ledigt så då kom mamma in istället, och det är ju ok om än inte lika mysigt att traska runt Triangeln men ändå!! Så idag har vi ätit Thai och lagat äppelpaj på några av alla de äpplen mamma släpade med sig och köpt färdig pizza till middag, en himla sund dag trots allt, hahaa!

vi har ju barn som sover länge rent ut sagt jävligt länge tro på den när de vaknar 06 o den andra 07 idag då, så himla härligt speciellt när man inte är van, så nu hoppas jag på extra länge i morgon!

annars har jag städat och vikt all tvätt idag, handlat och fixat! Försöker låtsas som det inte bara är sju dagar kvar, ni förstår inte vad detta betyder för mig!

en annan sak, jag tror vi svenskar är de mest lättkränkta människor som finns- förvänta dig ingenting av någon så blir du inte besviken, en mycket bra regel att leva efter, sen är det inte bra att vara lättkränkt för man är inte heller universums allt!!!!!!!

puss o godnatt

Rekommenderade inlägg