Söndagkväll och stormen Gorm!!

image

Men favvo bild på mig och Inredningsfrun när vi besökte Slättarps vingård i Kivik, härliga härliga Du! Sitter ensam och rädd med skallrande rutor, vårt hus är typ tusen år gammalt och rutorna flyger upp lite när som helst, tur hunden kissade snabbt så vi gick ut och vände och upp igen!

är så godis sugen att jag dör och letat igenom allt och hittade tre övergivna pizza klubbor, ni vet de man får när man beställer pizza så de har jag moffat i mig!

jag jobbar ju i ett köpcentrum och jag är så tudelad för det är så hemskt med alla familjer som hänger där timmar i sträck med barn som inte vill vara där, trötta, hungriga och varma skrikandes, de kommer först och går sist! Jag skulle aldrig någonsin spendera fem minuter för mycket i ett köpcentrum och jag skulle aldrig gå runt där med mina barn, de är inte ett dugg roade av det än mindre jag, det finns annat och jag gör mestadels alla mina inköp på nätet, hur känner ni? Jag ser bara varje dag detta med familjer som går runt timme efter timme med sina barn och det är väl typ bara tonåringar som uppskattar det?

apropå shopping så tar det emot ännu mer denna jul att köpa någonting med tanke på alla flyktingar och elände i världen, vi köper alltid typ Max tre var till våra barn och skänker tre julklappar till andra barn men i år känns det som ett helgerån att spendera, alla borde skänka istället! Jag vet inte jag men man blir faktiskt inte ett dugg lyckligare av saker om man tänker efter!

nä nu ska jag sitta och skallra av rädsla innanför mina fönster som skallrar, i morgon väntar jobb!!!!!!!!

pusssssss

Rekommenderade inlägg