Ni vet när man fått nog

Då är tystnad det bästa att möta med, det blir bäst så! Ibland hjälper ingenting, absolut ingenting! Sitter i min soffa och tänker, tänker på hur olika vi alla människor är, hur olika vi tänker, hur olika vi behandlar andra människor, intelligens nivån,  hur olika våra värderingar är, hur olika vår människosyn är, hur olika vi pratar till människor, hur olika mycket viktigt det är hur andra uppfattar dig och hur jävla jävla olika vi är vi människor! Så otroligt ledsamt och det påverkar mig in i märgen och speciellt vid dött lopp!

i morgon ska första luckan öppnas och vi ska gå upp lite tidigare och ta det lugnt, dessa morgnar de är inte nådiga!

Nu blickar jag framåt och ber till Gud, varje dag, varje sekund varje millisekund av min vakna tid!

puss o godnatt

Rekommenderade inlägg