Välkommen lediga helg- jag älskar Dig!

image

Vaknar så tillfreds, i ett mörkt rum med en adventsstake tänd och det fluffigaste täcket, snarkande man och två små barn som tassat över och vetskapen om två lediga dygn innan jobb igen och idag vankas brunch hos våra favoriter och det om något är inte fy skam en lördag!

igår blev det donken och smågodis framför tvn och en mamma som somnade i soffan, ska man verkligen vara helt slut på fredagen? Halva fredagen försvinner ju lite när man somnar för tidigt!

Hur som haver vi har tänt alla stjärnor och ljus och äter frulle i soffan under duntäcket och laddar för brunch!

igår kom R hem och sa att någon i klassen sagt att han hade ful tröja på sig, då tänkte jag mycket på hur barn är, varför vissa barn helt enkelt är skit ungar, jag undrar vad det beror på? Jag tror till 99% att det beror på föräldrarna, de uppfostrar inte barnen, de skiter i det, orkar inte eller vet inte hur man gör? Om man från tidig ålder lär barnen och hela tiden upprepar vad man får inte och får så borde barnen lära sig detta, och man hela tiden fortsätter med detta och alltid tjatar och manar på, det borde vara det klokaste och att det kommer konsekvenser och straff om man inte gör som man ska, R säger aldrig dumma saker till andra, han busar och kan göra fel men har inte det där skit unge i sig så är det bara, efter att ha pratat med så många på dagis och skola som har hand om honom så vet jag tämligen väl hur han uppför sig och skulle aldrig komma på att säga till någon du är ful, du är en idiot eller looser och du har ful tröja fast han här hemma har diskussioner om saker och ting han ser och han är medveten om många saker han ser hos andra men som han inte påpekar för det ligger helt enkelt inte för honom! Till saken hör att det var första gången i hans liv han fick gå ut med en tröja som var sportaktig och det är absolut Big no no för mig och så kommer en unge och säger Gud vilken ful tröja, hela hans dag var förstörd, tänk om alla föräldrar kunde prata med sina barn och berätta vad som är rätt och fel!!!!!!!

puss o kram nu duschen

1 kommentar till “Välkommen lediga helg- jag älskar Dig!

  1. Fy vad ledsen jag blir över att höra hur barn kommenterar andra =(. Tror precis som du att det är oerhört viktigt att vi som vuxna är förebilder och berättar vad som är okej att säga och vad man kan säga inom familjen. Själv jobbar jag i förskolan med 4-5 åringar och blir varje dag chockad över den respektlösa attityden som barn har mot varandra och mot oss vuxna. Vi arbetar ständigt med att vägleda barnen och tydligt visa när gränsen är nådd! Att samtala med föräldrar hjälper tyvärr inte alltid… Jag blir ledsen och upprörd över hur även vuxna smutskastar och behandlar andra illa. Framtiden är mycket oroande! Men det positiva är att många är på förskolan stor del av veckan så många kan vi styra 😉 Fortsätt att ge barnen kärlek, det kommer vi långt med <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg