Springa hit och springa dit!

image

Jag är ledig en vardag innan julafton fatta stressen, idag har jag sprungit och gjort ärenden, sen ska barn hämtas och det ska till hockey träning och det ska lagas mat och så ska mannen till Sthlm!! Denna vecka är upp och ner och ett enda roddande, när det är jul ska man ha lite tid över till mys och vila, det är inte fallet hos oss!

jag har bestämt mig för att detta är sista julen när det är så här, aldrig mer, jag hinner ingenting och framförallt finns inte tid för julmys, bakning och massa annat mys när man jobbar hela tiden och har en dag ledigt här och där och R måste ju gå i skolan, när de var mindre kunde man ha dem hemma från dagis och mysa hela dagarna när man hade ledigt!

är ledig 24,25 upp 06 den 26 och jobba åtta på morgonen sen jobba till den 31 och sen ledig i tre dagar, det är min ledighet och ingenting känns sådär juligt och mysigt alls. Det är bara vardag tycker jag och när jag slutar 20 är det ingenting kvar av kvällen alls!

Jag vill mina barn ska minnas jularna och att det var lugn och ro och massa myspys så nu är det nog, detta är sista julen i butik!

pussss o kram

Rekommenderade inlägg