Att rensa systemet…

image image

Vi hade en fantastisk dag igår, sovmorgon, frukost från bageriet och en mamma som i pyjamas smet ner prick klockan tio på stan och gjorde några ärenden, sen stack vi på kalas på Leos lekland ett långt kalas fullt med bus och massa socker, sen väl hemma gick vi och köpte gran. Det blev två granar i år, en mega mega och en liten till R, så klädde vi dem och så spelade vi spel. Z somnade väl vid tio och vaknar lite senare och spyr och spyr och det första jag tänker är kräksjukan men sen sov hon hela natten och har ätit så jag tror hon rensade sitt socker system. R spyr ofta om han ätit fel eller för mkt onyttigt så jag är nästan övertygad vid detta laget att hon inte är kräksjuk det blev för mycket igår helt enkelt!

idag är det fjärde advent och fullt schema när man har en helg ledigt innan julafton ja då är det lite som ska fixas, denna jul glider mig ur händerna, och hade jag inte haft dessa två dagar då vet jag inte! Man jobbar väl inte någonstans varje dag?????? Man jobbar väl efter sitt schema????? Jag bara undrar????? Finns det någon som står i butik, helt vanlig anställd som jobbar 7 dagar i veckan bara för att det är jul?????

när man har en ledig helg då har man till 99% bestämt saker speciellt om man bara är ledig varannan och då har man nästan med säkerhet bestämt att man ska vara med sina barn om nu har några och göra saker eller bara tanka kärlek, jomen så är det ju!!!!!!!!

jag lever för Er, jag andas pga Er, jag älskar Er! Jag kan inte byta ut mina få minutrar med Er mot någonting! Det går inte!

pusssssssss

Rekommenderade inlägg