Vi hänger in i sjukstugan!

image

Ja vad gör vi, ingenting,  vi är så sjukt sunkiga så idag tvingade jag alla att duscha, borsta tänderna och tvätta öronen, sen handlade jag lunch och nu har jag nog överdrivit lite för nu ligger de ner igen och är ganska skruttiga! Hahaa som det kan gå. När det blir lite för sunkigt så får jag panik och så har vi det här med penicillinet det smakar ju hin håle så igår kräktes sonen och vi fick ha långa överläggningar om att vi var tvungna att äta upp det och tre gånger om dagen i tio dagar, det tog en halvtimmes diskussion och vi andas och har pepp talk innan, ja men vem fan gjorde smaken till Kåvepenin?? Mannen har trauma från barndomen och detta penicillin han hade ju halsfluss varannan kvart likaså min lillebror, tror han räknade till 18 halsflussar som liten. Själv går jag runt och leker odödlig!

dottern blir 4 år på valentine och vi vet inte en enda sak vi ska köpa till henne, katastrof, det var precis julafton och hon har allt så vad köper man????

hon önskar sig lego Friends men det är rätt litet och så små bitar är hon inte van att bygga med alls, så jag vet inte jag. Hon älskar att rita så det fick hon typ hundra olika saker av i julas och pyssel har vi, tips Tages emot tacksamt!

nä nu lite kaffe kanske….. Dagarna är sjukt långa sen ska jag träna och så ska vi väl mysa ännu mera!!

pusssssss

1 kommentar till “Vi hänger in i sjukstugan!

  1. Hej, jag är förskollärare sedan 25 år tillbaka och alla mina små fyraåringar älskar utklädningskläder, skor, väskor mest av allt. Sedan dröjer det inte länge förrän hon kommer att bli en hejare på lego, de är grymma de där små. Lera i alla dess former är också kul och pedagogiskt.. Riktigt bra kapitelböcker är de om katten Fräs, lite bilder men en bra början till att kunna läsa längre böcker för dem. Hoppas det kunde hjälpa dig. Kram Inger

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg