Vi drar till fjällen mest hela kvällen!!!!!

image image

Första kiss- stoppet och en halvnaken chaufför på väg till Sälen är vi, på vårt livs första biltur tillsammans eftersom M vid 38 års ålder tog körkort! Så vi är på väg med fullastad bil, nytvättade vinterjackor som hänger på tork- de såg ut som kriget och barnen har haft dem på till idag, lillebror installerad i lägenheten och vi är på väg! Det första Z sa vid utfarten från Malmö va när är vi framme- hahaaaaaa om 100 mil typ, sen hade hon några psykbryt och skrek lite sen däckade hon, det får mig osökt att tänka på när jag var liten och vi bilade från Ystad till Hälsingland och Järvsö en resa på 100 mil, vid Malmö började jag tjata om när vi skulle vara framme, och på denna tid satt man inte ner i en bilstol- man va lös i hela bilen så jag stod tydligen där och hoppade och skrek, somnade tillslut och vaknade alltid vid Norrköping och skrek sedan vidare!!!!!! Hahaaaa!

Man märker på våra barn att de är inte vana att åka bil såsom andra barn som åkt sedan de var små, men de vänjer väl sig och vi har fått två barn som kan gå hur långt som helst för det är de vana vid, 1, 0 till oss! Hellre det än latmaskar!

puss vi hörs i fjällen igen……

Rekommenderade inlägg