En skyddsängel!

image

Den finaste skyddsängeln införskaffades idag när vi besökte Gallericaesar i Vanstad,  gjord av Nina Martinez! Det var en fantastisk utställning och Camilla som äger galleriet hade gjort de mest fantastiska målningarna, var ett par stycken jag satte upp på min önskelista bla en på en mamma och dotter eller bara två kvinnor, men jag såg mig och Z där! Nina bjöd på kaffe och kakor och hade ordnat påskägg till barnen- vilken omsorg! Där va många tavlor med bröst och rumpor och Z hade guidad visning och berättade vad alla tavlorna föreställde: det var tutte, tutte, tutte och rumpis och så var där tutte och tutte!!!!

hahahahas, sen åkte vi på möbeltur och vi köpte två stolar och så åkte vi hem och började rita på hur vi ska inreda och renovera ena huset på Kivik så det liksom blir vårt, shiiiiiit vad kul men böna är inte så lättövertalad han tycker liksom att oljade Ekgolv och vitoljat träning taket är fett snyggt- vi frågade lite försiktigt om vi kunde lägga annat golv? Va va va vad kan vara snyggare än oljat Ekgolv? Ja du jag kan komma på tjugo golv som är snyggare!!!! Fortsättning följer!

pusssssss o godnatt

image image image

Rekommenderade inlägg