Bästa bästa dagarna på länge!!

image image

Igår va allt bara perfekt, vi va på kalas, männen åkte skridskor- vad annars, åkte och plockade upp en beställning jag gjort på plädar, ljus, en marmor skål och doftljus!

alla va hungriga så vi åkte till Tommi’s burger vid Kasinot, solen sken, alla åt och vi drack lyx- shake! Sen åkte vi till Sularpsfarmen som jag velat besöka i veckor och jag följer allt de lägger upp på Facebook med glädje, som de kämpar på fast de verkar ha galna grannar som motarbetar dem och anmäler dem för allt, vi handlade grönsaker och blommor, Nabil va inte där hade ju velat krama honom och prata lite, det visade sig att han var i väg dömde fotbollsmatch, nästa gång hoppas jag träffa honom, väl hemma åt vi rester och kollade på film! Helt jävla underbar dag!

idag vaknade vi sent, åt jättelång frukost och sen hade vi picknick vid Teaterlekplatsen och våra favoriter kom dit, hängde loss men R och M hade köpt biljetter till handbollen resten av dagen så vi hängde utan dem!

väl hemma åt vi rester igen och mulade in helgens sista godis! Nu tvättar vi och livet känns bra!

läser en bok om krokodiler- människor utan empati och som är aggressiva! Mycket intressant läsning då 90% stämmer in på en viss psykiskt sjuk chef och jag måste försöka förstå vad jag blivit utsatt för och boken är mycket bra! Skulle inte rekommendera min värsta fiende att jobba där och jag tycker verkligen synd om ägarna som inte har en aning om vad som händer här!!!!

puss o love

Rekommenderade inlägg