Ni vet när allt bara är bra!!!

image image

En va ju ledig i fredags, det firade jag med en pw hem från dagis, lite shopping och frukost på Espresso House, sen utvecklingssamtal i skolan med R och hans fröken! Det gick riktigt bra och vi fick höra det vi hade förväntat! Efter hade jag lovat fika och så hämtade vi upp litet yrväder och tillbaka till R’s skola och hämtade upp en kamrat till honom för lek och fredagsmys!

Lördagen bjöd på jobb, både öppning och stängning och när jag kom hem åt vi rester och lite senare tokdäckade jag i soffan! Söndagen bjöd på veckans enda sovmorgon och en lång sådan, till tio och så såklart ner till bagaren! Efter det stack vi ut i solen i många timmar och vilken lycka två av R’s klasskompisar kom förbi och det lektes och åt’s hamburgare och glass! Nu är vi hemma och jag har förberett allt för i morgon, kört några maskiner och druckit ännu mera kaffe!

resten av kvällen ska vi chilla och äta pasta med fetaost och starka korvar och lägga oss tidigt och i morgon kör veckan igång!

älskar dessa dagar fulla av kärlek, mys, lugn och ro och massa tid tillsammans!

Pussss

Rekommenderade inlägg