Oh boy What a day!!!!


image

Or night maybe!!! R kräks rätt ofta och det är ofta hans mage som vill tömma sig, som i påskas 24 chokladägg senare och han kräktes ner halva vårt sommarhus- och eftersom jag känner mitt barn vet jag när han är sjuk och när han som sagt tömmer lite! Skriver däremot aldrig mer ut när mina barn kräks eftersom det är 48 timmars regler med kräk och det kan bli fel, himla fel! I skolan vet de nu att han kan kräkas, tex om han trillar och slår sig mycket och det blöder- typiskt kräk moment och de ringer inte efter oss- om vi skulle vara hemma varje gång R kräkts då hade vi varit arbetslösa båda två och som sagt jag känner mitt barn bäst- igår mulade han- han åt inte spaghetti och bacon väldigt snabbt och sen fick han 6 godisbitar, de var alla choklad! Vi la oss tidigt alla var nyduschade och allt var rent i sängen, kl 23 kräktes han och han kräktes, på mitt nya påslakan, på mitt 7000 kr täcke ja han kräktes!!!!!!! Jag städade i en och en halv timme och jag har inte sovit på hela natten så jag är sjukt trött! Tur en var ledig dag, men hade massa to do att göra och skönt när de är då stora att de kan vara hemma själva så man fortfarande kan göra sina saker!

så men han blir hemma i förebyggande syfte i morgon med M och jag ska på renovering av mig själv och en fet sådan- längtar sen ska jag jobba!

min dotter har ljugit och Gett bort all sin mat till hunden när jag gick till tvättstugan och tvättade allt i hela sängen så hon har rumsarrest och har haft sedan kl 18 så kvällen blir lång för henne, då hon ska bli därinne resten av kvällen!

så jag ska försöka vänta in mannen men tveksamt så godnatt och så!

vi hörs snart igen!

Rekommenderade inlägg