Hanging around!!!

image

En härlig sallad, jag hänger runt, vi har haft den i särklass bästa helgen Ever! Det var sol, strålande sol, bästa kompisar, gamla kompisar, nya kompisar, champagne och mys! Älskar älskar, man får massa energi och man blir lycklig! Ler och går runt och har sig! Härligt!

idag jobbades det kort dag, hämtade Z, hängde runt, gick till lekplatsen med middag, sen promenerade vi och hämtade R sent hos en kompis, stod o pratade med mamman jättelänge ute i värmen och så gick vi hem i den ljuvliga kvällen! Nu ligger jag i soffan och chillar, ska vara uppe en stund då jag är ledig i morgon! Blev ingen sommarstuga visning så mäklaren nog inte hade alla hästar hemma så ska försöka hitta en annan mäklare på samma byrå- vill du sälja eller sälja??

puss o kram

 

Rekommenderade inlägg