Juni en hektisk månad!!

image

Juni är en månad fylld av saker och aktiviter med skola och dagis, det är något nästan varje dag! Det gäller att hålla tungan rätt i mun och vi har skaffat gemensam kalender i mobilen så vi vet var den andra är, och allt annat som vi ska hålla reda på! Mitt i allt detta fick jag nog av min dekadens och började räkna KC igen och tränar varje dag, igår gick jag pw med mannen runt runt här där vi bor eftersom barnen sover, R har mobil och igår ringde han faktiskt och frågade när kommer ni, så sjukt skönt att kunna gå ut på kvällen i nästan ingenting och gå promenad!

Andra dagar tränar jag på bandet, men jag gör något varje dag och så räknar jag ju, helt sjukt vad som händer med mig på bara fem dagar, kroppen måste ha minne som den går tillbaka till!

min mjölkskummare gick sönder häromdagen och det är faktiskt den tredje jag köper vilket blir ganska mycket pengar till slut, min Nespresso är snart 8 år så det är fantastiskt ju!

Idag är det fredag och jag är ledig, ska bara äta sen ut på en riktig riktig långpromenad, typ två timmar och sen ska små prinsar och prinsessor hem!

pusssss o kram ses på stan

Rekommenderade inlägg