En ledig söndag!!

image image image

som började med sovmorgon till ca 11, så jävla nice, sen åt vi frulle som hette duga! Tog det lugnt, en badade en spelade tv- spel en packade, den ena skrutten har åkt idag igen och kommer först hem på torsdag den andra blev otroligt ledsen att den inte fick följa med så vi gick på matiné och efteråt åt vi varmrökt lax med potatis, vår vaffo mat och som vi åt, nu ligger jag ner efter att jag städat hälften av 214 kvm och båda toaletterna med en stor latte och skriver till Er! Fem arbetsdagar kvar sen ledigt i fyra veckor, en månad, 28 dagar och som jag räknar ner! Fyra veckor med dem jag älskar allra allra mest med dagar utan måsten med dagar fulla av bus med dagar fulla av kärlek med dagar fulla av äventyr med dagar fulla av sovmorgon- det mina vänner är livets finaste lyx!

nu är det klart att jag bara ska vara i lufthavnen, ingenting alls i byn och det ska bli jätteskönt tidsmässigt!

nu viloläge och mera latte!

pusssssd

Rekommenderade inlägg