Bravo Chia Boost!

image image

Det kom ett bud med en ny dryck, Bravo Chia Boost, jag var mycket spänd och lite tveksam, har hört så mycket om chia- pudding både bra och dåligt så det var med stor nyfikenhet jag imnundigade min första dryck. Jag hade kylt den väl och den var riktigt god, uppfriskande och jag kände att den mättade rejält.

låt mig nu berätta lite om drycken- Bravo är först i  Sverige med att lansera en  chia dryck, den har smak av kokosvatten och lime, Bravo är även först med att lansera en dryck med chia frön i.  Att dricka Bravo Chia Boost är ett gott sätt att få i sig antioxidanter, omega 3-syror och vitaminer. Chia frön innehåller även mycket fiber och protein så man får en härlig mättnadskänsla av drycken, super som mellanmål eller att äta med annat som en energi påfyllning under dagen. 33 cl dryck innehåller en tesked chiafrön detta är att likna vid att i en normalstor laxskiva är det lika mycket Omega 3 som i sin tur motsvarar två teskedar chiafrön.  Drycken finns att köpa hos Ica, Preem, Coop och Pressbyrån från vecka 20.

Jag tycker den var jättegod, väldigt uppfriskande och har druckit mina flaskor med andakt och ska nu fylla på mitt förråd att ha med på jobb som mellanmål nu efter semestern. Så löp och köp en riktigt bra dryck full med vitaminer, omega 3- syror och antioxidanter och så får man en mättnadskänsla så den är super som mellanmål.

image

I samarbete med Bravo.

Rekommenderade inlägg