Mitt hjärta och jag!

image image

Ledig i tre dagar, underbart som vanligt balsam för själen min, idag skulle vi gått på kalas hos favoriterna men det blev sjukdom så det ställdes in och helt plötsligt åkte mannen och R till Göteborg för att kolla hockey, så vi blev ensamma kvar! Vi tog cykeln och åkte till Malmö Museum där va vi ett par timmar, efteråt åt vi glass i solen och sen köpte vi kebab,  falafel massa kall dricka och tog med oss till lekplatsen vid Biblioteket- vi och 1200 andra visade det sig, där träffade Z en dagis kompis, tiden den sprang iväg, nu har vi ätit middag- riskakor med ost och smoothie- hahaaa! Vi ligger i soffan och här ska vi ligga, mitt hjärta och jag!

du ger mig så mycket, du är sjukt rolig och helt underbart jävla fantastisk!

du människa som sitter och läser min blogg och sen rapporterar till min pappa om vad jag skriver- SLUTA MED DET NU!!!!!!!! Jag kan ju inte blockera dig så därför ber jag dig nu sluta läs min blogg för du gör det inte av intresse utan du har andra intentioner med läsningen! Jag ber dig ödmjukast!!!!!

Pusssssss

Rekommenderade inlägg