Vilken lördag!

img_5016 img_5018

Lockat en liten en för första gången, det var speciellt finns vissa saker som jag kan tänka mig är speciella när man har en flicka till barn,    detta var en sådan stund, men senare- min dotters självförtroende är det inget fel på- spårade en aning och jag tyckte inte alls det var lika gulligt och mysigt längre, hon ville gå igenom hela sminkavdelningen på Åhléns, hon ville Spraya parfym och undrade varför alla tittade på henne- mamma det är nog för att jag är sjukt snygg och speciellt idag med lockat hår, kände mig illamående och lite rädd inför framtiden, vi fick ha en lång diskussion om att duga och att det är bra att tro på sig själv men att man är snygg oavsett smink eller inte! Inte helt lätt- hon är fyra, när jag var fyra visste jag inte en miljondel av vad Z vet idag!!! Skrämmande och spännande iallfall teknik mässigt vad de vet och kan!

Igår var R på disco för första gången och själv utan vuxna med 7 kompisar- vid åttatiden var jag på väg dit- det slutade nio, jag hade dödsångest och grät när jag pratade med mamma- M ville döda mig och tyckte jag var hysterisk, kan kanske stämma, Z hade kompis hemma och de åt Thai och godis sen badade de i typ en timme, men mysigt var det!

idag har vi varit på stan, fikat, ätit korv och köpt höstskor till Z och R shoppade leksaker för egna pengar, nu kommer kompisar snart över, jag har jogging- set- orkar inte annat men tänt mys och gjort fint i hela lägenheten, tänker att de inte ser kläderna då, äh det är Martins bästa kompis så!

i morgon vankas match och mys såklart och så var helgen över!

pusssssssss o kram

Rekommenderade inlägg