Livet kommer i kläm ibland

Jag har äntligen fått prata med min läkare efter 24 dagar blödning efter kongisering och det kändes bra, orkar inte detta mer! Sen blev vi sjuka och detta mitt i natten, jag går ju upp 04:30 när jag öppnar 06:00 och detta mina vänner är en dålig kombination om du blir sjuk och du ska ringa dig sjuk eftersom detta är mitt i natten, man kan ju faktiskt vara så sjuk att man somnar, det är inget konstigt med det, nästa gång ringer jag 01:20, jag lovar!!!!  Är så ledsen och besviken över kalla vindar som blåser, jag tror mig veta anledningen och det är ingen ok anledning men som vanligt alla väljer själva i livet, jag är besviken och ledsen men det blir man ibland och då försöker man gå vidare!

vi är hemma iallfall och hänger inte mer eller mindre, det är helg och vi är tillsammans!

trevlig helg fina fina Ni!

img_4940

Rekommenderade inlägg