Jag och min tjej!

img_5195

Jag och min tjej har haft tjejkväll och om vi har myst är svaret JA!!! Vi har varit på dubbelmatch i Lund i morse tidigt, sen handlade vi nya växter och pyssel och Ryder åkte hem till en kompis och skulle sova över, M skulle iväg så kvar blev vi två. Vi har lekt, vi har läst och vi har busat, sen åt vi donken till middag och mumsade ostbågar sen kollade vi film och Z somnade, här sitter jag och inser att R börjar bli stor som sover borta och jag sitter här och nästan lipar bara jag tänker på honom-  att jag måste släppa ut honom bland människor- måste man det? Jag vet inte hur jag ska klara av att släppa taget, att låta dem leva livet utan att jag står bredvid varje sekund, men man måste! Z och jag vi har haft det riktigt mysigt och vi behöver också våra små stunder utan grabbarna.

Igår var vi hos våra favoriter- vi har inte setts på fyra fem veckor vilket aldrig hänt men vi har alla jobbat för mycket, jag har varit i Stockholm men nu blev vi inbjudna till fantastisk middag med Halloween tema och som vi hade saknat varandra för att inte tala om barnen- omg denna lycka att få leka med sina bästisar typ hur länge som helst- fantastiskt!

img_5184 img_5187 img_5189

Vi började med champagne och charkisar och efter det fick vi alla prova de nya glasögonen V R till Playstation sen gick vi på huvudrätten- OMG säger jag bara vilken jävla munfest- Ragu på det bästa köttet från Green, efter detta var jag i koma och fick knäppa upp byxorna! Vi gjorde en cappuccino jag och Andy-Pandy på hans typ hundratusen kronors kaffemaskin och den satt som en smäck kan jag väl konstatera och just när man trodde allt var över blev det äppelpaj och då var det stopp- men någon blev lite stött när jag tog undan tallriken innan vi ens satt oss så jag tog en tesked ungefär och la upp och efter detta verkade vi kunna andas ut men då åkte godiset fram-hahaaa mina byxor var uppknäppta till vi kom hem!!! Mycket lyckat och fullt av lycka, värme och kärlek- mina favoriter!

nu ska jag snart krama kudden-

pusssssssssss

Rekommenderade inlägg