Det dåliga samvetet!

img_5721

Idag drabbades jag av det dåliga samvetet, guuud vi har ju inte gjort någonting för barnen, vi har inte bakat, vi har inte gjort julgodis och vi har inte varit på julmarknad eller det eller det!!!! M fick spel på mig, nä det har vi inte men du har hämtat dem tidigt, Z har varit hemma med dig fyra dagar, de har fått ta med kompisar hem, kompisar har sovit över och de har fått följa med kompisar hem, du har varit närvarande, ni har fått massor av tid tillsammans, ni har fått nästan alla helger tillsammans sedan i augusti och det min kära betyder allt! Baka julgodis överlever de, ingen äter det ändå, än mindre du själv, vi har ätit lussebullar och pepparkakor på advent dagarna även om de varit köpta, gran köper vi i veckan och du har julpyntat hela lägenheten och satt upp typ femtielva stjärnor- så va fan har du dåligt samvete för?? Ja det är en bra jävla fråga och inget svar har jag heller!

de har det så jävla jävla bra, som igår skulle egentligen R sova hos kompis sen hörde han att M skulle vara hemma hela kvällen och då ville han mysa med oss istället! Jag tror barn är nöjda om vi bara är där sedan är allt annat bonus!

så nu ska jag fortsätta mysa och dricka årets första glögg!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Det dåliga samvetet!

  1. Känner igen det där dåliga samvetet… Det gäller att andas, sänka på kraven och ändå vara nöjd!
    Just nu känner jag värsta stressen för att vi måste bestämma vem vi ska vara hos i jul… Suck!

Comments are closed.