Näst sista dagen på året!

Mitt mål 2017, att komma tillbaka dit till bilden visar, något annat mål annat än att vara mer med familjen och få mitt café att bli super så att många vill komma dit har jag inte! Men det är mål nog och jag trodde en kort stund att nyår var på söndag! Vi firar med en annan familj de har en liten baby så de har att göra, själv ska jag bara sitta och njuta. Fick frågan idag om en trea- aldrig småbarntiden är över, nu blickar vi i vår familj framåt! Så färdig med babytiden, slippa jaga och vakta, mata och inte kunna slappna av, det var kul men nu är det över!

Detta jullov är vi uppe sent, jättesent och sover obscent länge på morgonen, äter vad vi vill till frukost och glömmer äta lunch, middag tar vi vad vi har! Älskar älskar, det är jullov för mig!

Gott nytt år om vi inte hörs i morgon, då hörs vi nästa år!

puss  o kram och tack för detta år, tack alla ni som tittar in, tack ni som läser och tack ni som lämnar små kommentarer!

Rekommenderade inlägg