När man inte kan fungera!

När det är så mycket att det tillslut blir kortslutning och man gråter i kön till Thai- maten och man har ätit 5 finncrisp mellan 07-17:45, då gäller det att sätta sig ner! Andas och fokusera, det hade ju varit det bästa istället börjar jag random att sortera i alla skåp, en till myrorna, en till slänga och en till Kivik!! Jättesmart, inte alls! Är så himla dålig på att fokusera när det blir för mycket, jag blir typ manisk eller så blir jag oförmögen att göra någonting alls!

annars är ju det bästa med att flytta- att rensa, älskar att rensa! Ut med skit och saker man inte använder, nu har vi ju inte mycket undanstoppat eftersom vi varken fått vind eller källare under dessa år vi bott i denna sjurumslägenhet, samtidigt som det är irriterande så är det skönt för man kan inte spara på massa saker! Så inget dåligt som inte för gott med sig!

nu måste jag förbereda för vardagen som möter oss i morgon med en käftsmäll, upp kl 06:30 efter veckor av lov och inget barn har vaknat av sig självt här innan elva, snarare halv tolv tolv hela lovet, så jag räknar med kaos i morgon!

pusssssssss

Rekommenderade inlägg