Omg-Café Dornonville!!!

Vi är klara, det är färdigt! Fy fan vad vi slitit, jobbat, åkt runt, handlat, haft möten, beställt saker, letat leverantörer, jagat sponsorer- eller jagat är fel men typ ordnat, vunnit aktioner, slösat alldeles för mycket pengar, varit glada, varit sjukt stressade, frustrerade, arga på varandra- men så den 14/1 stod det klart!

Vi bjöd ca 250 personer, familj, vänner ja helt enkelt de vi tycker om, många var bortresta, det var hockeymatcher, människor jobbade- så är det- tänk om alla man gillar kunde komma på samma dag, men det kom ca 130- tror det var fler och firade med oss, vi bjöd på kardemummabullar och toscarutor från St Jacobsstenugnsbageri och min hemmagjorda Tryffeltårta, valfri varm dryck och Festis till barnen! Det var kaos från 10-18:30 då gick vi hem efter att ha städat som galningar, jag var där 08 på morgonen och bakade och tog emot kakorna och bullarna så när klockan var 19 var jag helt död, slut och så hungrig att jag dog, hade bara ätit en Acaibowl, så då unnade jag mig en bulle- det har jag längtat efter sedan jag åt en i juni månad första gången!

Hungrig men så himla lycklig, tänk att nu ska jag gå till mitt café varje dag, inte slita för någon annan, bestämma själv vad som är bra! Det blir så bra det här! Ni som kom- tack, jag har bara ett ord för Er- Kärlek! Det är så jävla fint när människor ger en av sin tid, frågar om de ska hjälpa till, tar sig tid att fråga om var caféet låg då jag inte skrivit det till en enda, frågar när de förstår att jag inte kommer skriva det för att jag antagligen har för mycket att göra och tänka på och de verkligen vill komma! Det mina vänner är fint! Tack till min man och hans kompanjon och Min vän sedan 15 år att ni byggt och investerat i detta- tack från botten av mitt hjärta!

Jag vill inte ens säga det men ingen av oss fyra som jobbar med caféet tog en enda bild- så kan det gå! Skriver ut så fort jag vet vilken dag det blir öppning för alla eftersom killarna åker till Berlin denna vecka och jag vill inte öppna ensam första dagen!

nu fixa färdigt tvätten och sen sova igen missad sömn!

Pussssss

1 kommentar till “Omg-Café Dornonville!!!

  1. Hej! Läser din blogg sedan lång tid tillbaka men brukar aldrig kommentera. Verkligen glad för din skull. Grattis och lycka till! Kram Malin

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg