Att vara sin egen!

Det är helt underbart, det är en sån jävla lyx, jag njuter! Med barn är det helt amazing om man kan driva eget- jag jobbar mer nu än innan men på mina villkor, när jag vill, hur jag vill och det är för mig själv jag gör det! Jag har även anpassat det efter vår familj och tiderna är gjorda för att hinna leva tillsammans också, äta, prata och njuta!

Jag drömde något så obehagligt förra veckan- den vidrigaste, elakaste sjukaste människa jag mött kom in och skulle fika på mitt café- det var en så skön upplevelse att slänga ut henne, det var helt jävla underbart, kunde känna den där vidriga känslan jag hade i hela kroppen varje gång jag pratade med henne i drömmen så tydligt, äckligt va? Men du är borta och jag talade med en leverantör för ett tag sedan som sa det var en osund stämning där- ehhh no shit sherlock!!

Människor som blev sura och avundsjuka när jag blev avdelningsansvarig är det själva idag- så kan det gå när man inte vill någon annan ska ha något men blir man erbjuden det själv- då hoppar man ännu högre och slickar ännu högre- så är vissa människor funtade!

hur som det är underbart, jag studsade upp tre timmar innan öppning i lördags för att baka!!!!! Baka en lördagsmorgon- underbart!

kom förbi vet ja! Café Dornonville- välkomna!

 

 

pussss

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att vara sin egen!

  1. God morgon!
    Vad glad jag blir att höra att du är så nöjd och glad! Du är så värt det! Unnar dig allt gott efter allt slit du gått igenom på tidigare arbeten. Du får mig att bli helt upprymd av din positiva energi. Och människor…….man slutar aldrig att förundras hur de orkar. Nästa gång vi är i staden så lovar jag att familjen hoppar in för fika.

    Önskar dig en härlig måndag!

    Med vänlig hälsning: Jessica

Comments are closed.