När livet slutar prata med dig

 

Denna vecka är det sportlov men det varken märks eller känns för jag jobbar, vi brukar vara lediga med barnen men nu går inte det med nytt café och det är bara jag som jobbar här! Jag önskar så jag kunde förklara för Er hur jag känner just nu- ett hjul som snurrar runt runt runt, där man varje dag gör exakt samma saker och du inte kommer en meter!! Vi flyttade den 13 idag den 23 vill jag typ skrika rakt ut- vi bor i ett kaos utan like, vi kommer inte en meter, jag kan eller orkar inte göra vissa tunga saker, vi är inte hemma samtidigt, min man vill planera, jag är oförmögen att planera i detta kaos- det är kaos! Jag vill fly och komma tillbaka när vi är i ordning! Jag har bara söndagar och en liten stund på kvällarna att fixa och då vill jag vara med barnen ju! Så just nu önskar jag att jag var lite mer rolig, glättig och typ bara bloggade och snackade goja- men just nu har livet slutat prata med mig!

förlåt men livet är fan inte lätt varje dag- det är inte en enda lång krispig konsumtionsfest!!!

snart mina vänner- snart! När livet återvänder- återvänder jag! Är glad jag har glow i ansiktet tack vara bästa Patrizia och min  kombinerade PRP- fraktionerad laser behandling- ett ljus i mörkret!

pusssss

Rekommenderade inlägg