Världens bästa helg på länge!

De senaste två veckorna har caféet tagit fart, det kommer stammisar, det kommer nya och det kommer kompisar, vissa dagar är bara ett semelisurum av människor och det snackas över gränserna och alla verkar trivas och människor går bananas över inredningen- så himla kul och i lördags blev det frukost rusning- shiiiiiit, tur min vapendragare var där, vi hade fullt upp hela dagen! Såå himla himla kul! Z var med hela dagen och hjälpte till och bar disk och tog ut mackor till gästerna!

Fredagen och lördagen var bara en enda lång hockeyträning för R och på lördagen sov han hos sin bästis och våra bästa kompisar, då passade jag och skrutt på att gå på restaurang- det var sinnessjukt mysigt även om restaurangen var Z’s val absolut inte mitt men hon och jag och jag satte efter veckor av total avsaknad av glamour på mig skinnbyxor och kände mig Fab!!! Efter det köpte vi filmer med oss hem från Hemköp och lekte biograf, åt ostbågar och så när Z hade somnat kollade jag och mannen på Woody Allen film- vår favorit!

Idag söndag gjorde jag och Z ärenden, sen kom killarna hem efter skridsko- åkning och då mulade de pannkakor så det rann ur öronen sen städade jag lite och plockade lite, och vips skulle R på kalas på Lazerdome och väl hemma åt vi macka till middag och nu har vi kollat film och båda barnen är nattade, när mannen kommer hem måste vi fixa lite med kartonger som är kvar!

lycklig och trött välkomnar jag nu en ny vecka!

pussss o kram

 

Rekommenderade inlägg