Bästa bästa barnen!!

Idag vabbar vi igen, jag har fått två Feberbarn kanske inte Ryder så mycket längre men My oh My när han va liten, feber var och varannan vecka! Zoë Mae hade ju feber i 5 dagar förra veckan så igår kände jag att det var läge att bli lite lugnad så jag ringde 1177, jag älskar 1177 de är så lugnade och de lyssnar när man pratar så efter en sisådär 20 min var jag lugn igen och upprepade Allmäntillståndet högt för mig själv!!
Men som sagt all feber i världen är bättre än halsfluss, öroninflammation och kräksjukan!!!

Så idag myser vi och det har lagats plättar och nu kollar vi film på golvet i en hög, mys deluxe!

20131118-131146.jpg

20131118-131152.jpg

Nu ska jag berätta en hemlighet, sen jag var 18 har jag tvättat mina sängkläder en gång i veckan, min säng min Borg mitt allt, nu för första gången i mitt liv- mycket upprörande har jag haft samma i tre veckor, det har tärt på mig, men den här duktiga jag gör allt själv tjejen har inte orkat och då är det illa!!! Illa riktigt illa!!

20131118-131349.jpg
Men igår så, plötsligt händer det och jag rennäddade 3 sängar och efteråt undrade jag hur jag orkat göra detta varje vecka?
Nu vet jag inte hur detta ska sluta??!!!

Varje dag när jag tittar på mina barn slås jag av hur oskyldiga och oförstörda de är, de har hela livet framför sig och de har ingen aning om vad ondska och idioti är! Tänk vad skönt, att inte veta något som helst om framtiden och om allt som väntar en i livet!! Jag ber till Gud att livet kommer vara snällt mot dem och jag gör allt i min makt varje dag att de skall få ett bra liv framförallt fullt av kärlek och lycka!!
Hörs igen!!

Rekommenderade inlägg