Upp som en sol ner som en pannkaka!!

Upp med tuppen, ner med solen hajaaaa!! Det är tidigt nu när en liten går i skolan och när jag är ledig lämnar jag båda barnen, allt handlar om planering och god tid för att undvika stress och pattsvett! 06:30 upp och göra mig själv klar, göra frukost till mig och R, väcka R och äta med honom, klä honom och göra honom helt klar, 07:20 väcka Z välling i henne och klä henne, 07:55 går vi till skolan, 08:15 avlämning av barn nr 1, 08:25 tar vi tåget jag och Z sen buss och sen in på dagis, sen Pw hem ca 7 km!!!!
Detta är min morgon och den är relativt smärtfri för att vi har så god tid på oss och det är underbart!
Kommit på att det är nyckeln till framgång, glada barn och en mamma utan pattsvett!
Så upp och hoppa, inget snoosande här inte!

Idag var jag hos min finaste och bästa Patrizia Intiso för efterlängtad LPG, så skönt hade ju gått dit och sen tränade jag efter och det känns helt underbart i musklerna, de jobbar på ett annat sätt och det känns annorlunda när jag springer, lovely hur som helst!
Idag pratade vi om privata saker och känsliga saker och jag torkade mina tårar så hon inte skulle se, ville gråta men torkade tårarna!
Jag beundrar dig och respekterar dig högt- du är fan en killer mom, jag är så jävla imponerad av dig!
Kvinna, kvinna du är bäst!

Igår fyllde du år, det kändes lite vemodigt att inte fira dig, att veta att du ska ha kalas och jag ska inte vara en del av det! Hoppas du blir ordentligt firad! Ibland när det ringer tror jag fortfarande det är du!
Aldrig har min telefon varit så tyst!!
Nä nu vet ni vad ska jag sova!!

IMG_4970.JPG

IMG_4966.JPG

IMG_4967.JPG

1 kommentar till “Upp som en sol ner som en pannkaka!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg