Tisdag fisdag!

Lämnat barn, kommit hem lagt mig en stund i sängen igen innan jobb! Det är tisdag vi har varit ensamma, mannen i huvudstaden och vi här, farmor rycker ut och tur är ju det!
Jobbar skum tid idag, 12-19, den är liksom lite halvdan, blir ingen ordning på den!

IMG_5765.JPG
Igår hade jag vanlig dag och i morgon är jag ledig, då ska jag hänga med finaste S som är hemma från Spanien, vi ska mysa och snacka ikapp oss!
Men det är i morgon, idag är idag och jag ligger och tänker om jag kan komma undan en dag till utan att tvätta håret?!!?

IMG_5757.JPG

IMG_5759.JPG
Puss o gull ses på stan! Tycker det varit lite tyst i kommentarsfälten och lite läsare försvunnit?????? Kom tillbaka! Det värmer med en rad eller två!

2 kommentarer till “Tisdag fisdag!

  1. Hej! Det var längesen jag skrev nån kommentar men jag läser alltid! Tack för att du delar med dig av ditt liv. Du ska veta att det låter rätt härligt ändå, att omfamna vardagen med allt vad det innebär. Även om november just nu känns som ett bottenlöst svart hål och utmattningen är nära, försöker jag se mitt liv likadant. Jag har inte heller tvättat håret på flera dagar, skitsamma, men efter månader av tråååkvardag och make som är borta mycket är det äntligen min tur att göra mig fin och träffa vänner på lokal, flera dejter på raken inbokade faktiskt, i dagarna tre. Så ikväll ska fransar fyllas på, naglar lackas och håret tvättas.
    Såg Interstellar i helgen när vi fick en oväntad barnvakt. Jättebra film, nästan tre timmar lång. Fick med mig mycket tankar, men den som etsade sig fast var den att när vi blir föräldrar så blir vår främsta uppgift att skapa minnen för våra barn. Och när min man sa att ”det är ju det du gör så bra” blev jag så oerhört tacksam och glad. Prioriterar bort mycket annat i livet, och vet med all säkerhet att jag aldrig någonsin kommer ångra att jag inte spenderade mera tid med mina barn, för mer tid finns inte. Men några kvällar då och då med kära vänner ger kraft och inspiration!
    Kram

  2. Hej! Ville bara sända en tanke till dig om att jag läser även om jag inte skriver. Och jag lovar dig, det barnen kommer ihåg när de blivit vuxna är tiden ni spenderat tillsammans, inte hur julfixat ni har hemma. Du gör ju som du vill, det går ju inte att jämföra sig med de som lever på sin blogg. Däremot är de ju fantastisk inspiration! Ta det lugnt, ta inte slut på dig själv. Skickar en styrkekram och önskar att december och jul bli toppen för din familj.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg