Tisdag och kaffedate!

image image

Lämnat barn och tränat snart ska jag på kaffedate och nu sitter jag i soffan och skriver till Er. Det har mest blivit massa blaj på sistone om man tittar på mina texter nu och innan när jag startade, då skrev jag långa inlägg och mycket om samhället, tiden är knapp och jag har blivit ängslig, jätte ängslig. Tänker på vad jag skriver och har fått noja om vem som är inne och läser. Tänker ofta på alla mina texter om min ångest- då blir jag stressad ibland när jag träffar eller möter någon och tänker Gud de vet allt om min ångest, men så är det ju och lite det som är meningen med en blogg att man ska skriva om det man vill och vara privat om man vill eller utlämnande som jag valt! Det är ju smällar man får ta helt enkelt! Skulle vilja skriva mer om varför jag mår dåligt men det går inte, inte just nu iallfall och prata om hur dåligt jag mår för vår hund vi har som vi faktiskt inte har tid med och som om jag fick välja skulle flytta hem till någon annan men man måste hela tiden tänka efter vad man skriver, känner själv att mina texter ibland bara är så små men det är livet just nu och nu ska jag gå på kaffedate med efterlängtade två!

pussssssssss

3 kommentarer till “Tisdag och kaffedate!

  1. Din blogg är bra! Vardagslivet är inte så glammigt. Man får vara glad för de små fina stunderna. Gick på yoga i kväll och innan läste jag sagor för barnen. Din blogg är en av de bloggar jag läser och jag har inte tröttnat:). Blir snarare trött på alla fasader som man ser på andra bloggar men jag förstår att det inte alltid känns kul att skriva som man känner som samhället ser ut. Vad det än är som tynger dig så hoppas jag att du får bort det negativa i ditt liv. Det tar för mycket från allt positivt. Nuförtiden omger jag bara mig med äkta människor och varje möten med mina vänner ger mig energi och inspiration. Förra var inget bra år för vår familj med hierkier på jobbet och sjukdom i familjen men jag känner redan att 2016 blir bättre. Fundera över vad du skulle behöva förändra för att må bättre. Jag bytte jobb i aug 2015 och trivs så mkt bättre på mitt nya jobb än det förra trots mycket jobb. Tränar minst tre gånger i veckan och försöker göra vardagen så bra som möjligt. Min dotter har slutat på en aktivitet och nu är vi bara bokade två kvällar i veckan.Denna period är jobbig! Jag hatar vintern. Längtar efter våren och efter att få sitta i på en uteservering i stan (Sthlm) med ett par mya rad bans. Snart är man där:) Kram från mig!

  2. Det går ju knappt att läsa bloggar längre, det mesta är skit och handlar om ytan och ungar och hundar och kläder eller så visar man upp sitt hem som ser likadant ut som alla andras och jag pallar inte det. Livet är här och nu och inte en massa jävla krims krams. Kör på med ditt, du lever och känner och det är bra, det måste vara det bäst.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg