Helt ärligt, hur är det möjligt!

image image

Hur kan man gå upp 06:30 och så ska man börja jobba 12 och helt plötsligt är klockan halv tio- jag fattar inte! När man är hemma och har trevligt då jävlar rinner tiden ur händerna men är man på jobb då går minuterna sakta sakta. Det är sjukt märkligt är det verkligen så eller känns det så? Nu ligger jag iallfall i soffan och dricker latte och skriver till Er, försöker tänka att jag har massa tid att ligga ner på men det har jag inte!

Jag har ju blivit bättre på att hjälpa människor, göra handlingar för andra men en sak jag missade va att de jag hjälper måste vara goda människor och inte dåliga människor, den lilla poängen missade jag! Man lär sig något nytt varje dag och nu gör jag inte om det misstaget! Tänk att det ska vara så svårt här i världen!

Det blev tränat fyra gånger förra veckan och inte fem kanske denna vecka vi får hålla tummarna att jag en vecka lyckas med det!

idag har jag tagit vilodag och det är skönt att ta måndagsmorgonen till att ta det lugnt och chilla lite innan veckan sätter igång! I morgon har jag efterlängtad date med en finis och en liten skrutt som varit i Nyc en längre tid och det ska bli himla kul att se hur mycket skrutten har växt! Längtar!

nä nu måste jag chilla vidare något klokare men lite besviknare!

 

Rekommenderade inlägg