När livet susar förbi……

image

Min min säger allt, vi vaknade med ett ryck tio jag och Z och R match som vi skulle titta på började 09 tur en började 10:30 också så vi kastar oss upp och typ springer till bussen i pyjamas och hinner med bussen och vi åker en station ca en minut så går bussen sönder och vi går hem slokörade och ganska svettiga i gomorron frisyrer, Z gallskriker och är jätteledsen och jag mutar med godis till frukost så vi har godis picknick i två timmar på golvet medan solen skiner utanför och vi bestämmer date på lekplatsen med våra favoriter och så följde deras ena barn med hem och de har ätit ett helt paket våfflor med grädde och sylt och druckit varm oboy med grädde och marshmallows så sockerdöden är nära mycket nära! Själv tog jag en ost macka och en  kopp kaffe och satte mig ner i soffan och pustade lite!

Igår åt vi middag och mös, kollade film och jag och mannen satt vid datorn och pillade lite somnade tidigt men har inte sovit lika gott som natten innan, oklart varför!

barnen vill ha hemmagjorda burgare idag så det får det bli, måste bara handla bröd!!!!

i morgon full kareta som vanligt, packa och förbereda skall jag göra och göra matlåda, planering är A och O!

pusssssss

Rekommenderade inlägg