Sovmorgon och ledig helg!

image image image

Ni vet när man lägger sig med massa Cola zero innanför västen vid tolv och vaknar kl tio nästa dag, mannen handlar bröd och juice sonen går till bagaren och köper sina favvo frallor och vi sätter oss ner och äter i lugn och ro, sen spelar vi spel och mamman dammsuger av lite och sen tar en latte till och bloggar lite, ni vet den känslan!

igår köpte vi bil, sprillans ny stor kombi extra allt och den kommer om mindre än två veckor,  helt sjukt att mannen äntligen tog körkort och nu har vi bil! Nice är det iallfall!

idag ska jag och barnen bara ut lite i regnet och handla några saker i regnet och sen ska vi bara mysa, man kan ju tro det är det enda vi gör och det är det nästan för vi är de sjukaste hemmaråttorna Ever och det är underbart!

igår åt vi taco så det rann ur öronen, mamman tränade och så skaffade vi ju bilen och det var den fredagen!

pussssssss hörs igen snart!

Rekommenderade inlägg