Vi lever i allra högsta grad!!

image

image

Vi lever men jag glömde bort att skriva till Er idag, fullt ös hela dagen! Hela familjen vaknade tillsammans i vår säng och så fick vi världens känsla sovmorgon, lyx heter det! Är så jävla lyxigt och framförallt en enorm trygghet på något sätt att alla är på samma ställe! Älskar det! Sen var jag tvungen att börja handla till Z kalas på söndag och så leta lite presenter och så handla lite mer, träna skulle jag ju också och så skulle vi ut och åka i nya bilen och äta middag och så skulle vi köpa ny projektor för den andra har gått sönder, så det var ganska mycket som skulle göras idag!

nu ligger vi alla i en hög och mår dåligt för vi åkte till Pizza Hut och åt och fy fan vad dåligt jag mår, helt galet fast jag åt lite och mannen åt det mesta så mår jag illa som sjutton!

i morgon måste jag ut och se vad jag hittar till Z, det går trögt på present formen, än så länge har vi kläder, en superfin mockaväska, lite smått till hennes dockhus, i två år har hon typ velat ha en Elsa klänning och det kommer aldrig hända men jag har köpt en tingeling dräkt, en parfym och badskum och ja det var det så nu har jag en eller två barnfria timmar i morgon tidigt att titta runt lite så får vi se!

godnatt och på återseende!!!!!

Rekommenderade inlägg