Jävla skitdag!!

fy fan mina barn har varit hemma alldeles för länge, all denna vabb och Z som varit hemma sedan sista onsdagen är sjukt uttråkad,  idag har de bråkat så mycket att jag skrikit så mycket att jag skäms och tillslut slog igen en dörr och satte mig och grät!! Amen för fan ge er, de bråkar om allt, tio sekunder och de hittar något nytt att bråka om! Idag är ingen dag vi vill komma ihåg och jag som försökt fixa så mycket som möjligt för i morgon när vi ska ha kalas! Herregud helt slut av detta!

mannen har inte varit hemma på hela dagen och jag fick en timme i morse för mig själv och sen har det varit konstant bråk mellan 11-21!!!!! Nu har jag lagt dem!

ska chilla lite nu jag skulle egentligen skrivit en text om Z men det får bli i morgon!

pusssssss

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Jävla skitdag!!

  1. Kram fina du!.. du vet vad som är viktigt i livet och du gör ett grymt bra jobb med dina ungar och er stora lägenhet m.m!.. stor eloge till dig och tack för en fin blogg! Massa kramar

Comments are closed.