Vi har kalasat sedan 09 i morse!

image image image

Shit pommes är död, sitter som en säck och pustar på golvet!

vi började vårt firande 09 av en liten nybliven 4- åring som klockan 01:24 kom ut den 14/2 med buller och bång! Sugklockan räddade ditt liv och sedan den dagen är ingenting sig likt, du berikar vårt liv minst sagt framför allt med din kreativitet som är oändlig, varje dag är en fest ibland är vi ovänner och jag är jättearg på dig och du har rums arrest och sen kommer du ut och säger förlåt men för det mesta nuförtiden är det fullt ös! Pussar får man tjata till sig och ibland får man en kram men bara ibland, gosa älskar du inte men bada är det bästa du vet! I timmar och du tröttnar aldrig, du är morgontrött som få och ingenting kan väcka dig- vilket jag älskar, du älskar att sova länge länge och för det älskar jag dig ännu mer! Hur som haver vi älskar dig lilla lilla skrutt till månen och tillbaka en miljard gånger och en miljard gånger till!

grattis världens bästa Z och vilken dag med kalas och presenter hela långa dagen, nu sover du med Dr Mc Stuffin bredvid dig!

pussss i morgon väntar jobb!

Rekommenderade inlägg