I de lättkränktas land!

image

Finns det något land med så många lättkränkta människor någon annanstans? Finns det något värre än att ha en diskussion med dessa jävlar som dessutom saknar självinsikt och de kan inte ta kritik!?!? Hatar och blir galen för det är som att stånga sig blodig och det slutar i katastrof!!!

hjälp mig?!!! Jag fixar inte människor som är så! Jag har mist eller valt att lämna kompisrelationer där det varit så, några ångrar jag, någon mycket, men jag får panik till slut och bara går min väg. Finns en Som jag ångrar varje dag, men nu får jag ta konsekvenserna!

Det är lättare med random människor som inte står en nära, då blir jag vidrigt jävla lugn och irriterande överlägsen och det slutar med  att de står och hoppar och skriker!

Gått en timmes pw nu på kvällen och håller på att göra typ tre kilo granola just nu! Av åtta dagar har jag tränat 6 och ätit 1200 KC eller mindre och bränt varje dag minst 350 KC! Känns bra att vara på G igen!

annars är det ngt varje dag nu tycker jag, förutom jobb så det pusslas och trixas men det är livet! Längtar till vi harfyra veckor ledigt tillsammans utan måsten eller krav och i år ska vi fira midsommar med våra favoriter det blir bara bäst det vet jag redan!

nu måste jag fixa med all granolan godnatt!

image

Rekommenderade inlägg