Som människor donar och fixar!!

image

Vi har hunnit fira min lillebror som blev 30, han har flyttat till egen lägenhet med sin tjej, vi har varit och badat, shoppat och jag har ätit middag med en finfin gammal vän, det var riktigt riktigt nice att ses ett par timmar och prata ostört och dricka ett glas bubbel!

idag har vi badat igen på Långholmen det är en alldeles lagom aktivitet en solig dag ensam med två barn, mannen jobbar ju på dagarna så vi roar oss bäst vi kan! Idag vankas det middag i förorten hos lillebror, det ska bli kul att se lägenheten de flyttat till och komma ut i förorten, de gånger jag varit utanför tullarna kan räknas på en hand!

en sak jag tänkt på när man är runt familjer och människor med barn är att shit vad det donas, tider ska passas, alla ska smörjas, uv- dräkter ska på, lunch ska ätas på bestämda tider osv osv! Jag är den första att hålla med om att barn mår bra av rutiner men för fan innan ungarna är i vattnet har det gått en halvtimme och sen ska de upp igen och äta och sen ska de smörjas och sen ska de hem igen! Jävla stimmande och framförallt sån bry hela tiden, va fan en korv i magen, ner och bada och så går man hem när man blir trött, det är inte så petigt tycker jag! Eller vad säger ni? Jag blir helt matt på människor som håller på så mycket hit och dit med barnen bättre att bara chilla lite på semestern och tänka allting löser sig ju på ett eller annat sätt!

puss o kram

Rekommenderade inlägg