Vi har det bra!!!

image

Efter två veckor i Kivik som varit underbara har jag nu tvättat sex maskiner och hunnit vara På Astrid Lindgrens värld och landat i hufudstaden!

på tal om Pippi och Rasmus på Luffen, det var inte värt 1400 kr för oss, inte någonstans och jag är inte snål men 2000 kr med mat det är dyrare än alla nöjesfält där man åker karusell och efter fyra föreställningar var barnen uttråkade och ville åka hem, så det var mindre lyckat!

idag har vi ätit brunch, lekt på lekplats och handlat mat till veckan här i Stockholm!

nu ligger jag och läser magasin och chillar, M sover och barnen leker!

pusssss

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Vi har det bra!!!

  1. Tråkigt att ni inte uppskattade fantastiska ALV. Ni är nog de första jag hört som inte uppskattat detta fantastiska ställe. Det brukar annars inte räcka med En dag i parken. Värt varenda krona tycker vi 🙂
    Men det är väl tur att vi alla är olika och att man faktiskt får tycka som man vill 😉

    1. Jag blev nog mest besviken då jag hört så mycket om det, trodde mina barn skulle bli överlyckliga över att få se och höra historierna live, då vi dagligen tittar på någon Astrid L film, det blev pannkaka av allt, de ville allra helst gunga på lekplatsen! så kan det vara och tur vi alla är olika, nu vet vi det!
      Jag tyckte också det var synd att man var tvungen att ca 20-30 mil innan en föreställning skulle man ta plats annars fick man stå och där uppe stod alla vuxna så barnen fick krångla sig ner så de fick se en skymt iallfall!

Comments are closed.