När man har det för bra!!!

image

Men vecka har gått och vilken vecka, vi sover sjukt länge sen äter vi frukost och gör oss klara, tar oss ut och gör dagen! Vi bestämde oss för att ordna till det ena huset som vi alltid bor i till vårt, sagt och gjort. I två dagar körde vi runt och letade möbler och prylar i alla fantastiska butiker som finns här med gamla superfina saker, när vi hade det mesta åkte vi hem och tömde nästan hela huset, städade, rensade och satte in allt nytt som vi ville ha det, mellan varven har vi badat i St Olof på deras friluftsbad som har 28 grader i vattnet och är alldeles ljuvligt att hänga på i många timmar. Vi har lånat släp och varit på tippen ett par gånger.

image

Nu några dagar senare är det nästan klart, ett rum är kvar men det kan vi inte göra klart för där har pappa böcker och vi pratar ett par tusen böcker så vi kan inte flytta dem bara så där och vi har ingen stans att flytta dem. Nästa sommar köper vi kylskåp, spis och tar hit våra sängkläder och massa fluffiga handdukar. Det är så fint nu att man dör och speciellt om man tänker på hur det såg ut innan.

image image image

Igår föll en liten pusselbit på plats när vi tog upp en liftare på vägen hem- inget hem utan en Tjäder!?

image

Så nu förstår ni varför jag om än ännu sämre och mer sällan tittar in- jag lever och är med min familj, det bästa jag har!

pussssssss

Rekommenderade inlägg