Andas in och andas ut!

Vi kom fram till 41 grader i Budapest, underbart men jag var lite orolig för Zoë Mae som bara är 16 månader och inte upplevt sådan hetta, men det gick fint! Vi checkade in på vårt hotell, vi valde lägenhetshotell denna gång med tanke på att vi är två familjer och fyra barn i allt, jag åkte upp före de andra vilket resulterade i att jag fick bästa rummet med den största terassen, hahaha ibland är det bra att vara kycklingmamma- anledningen att jag åkte före var att de stora killarna åkte i hissen utan oss och min väninna vet hur orolig jag blir så därför skickade hon iväg mig i nästa hiss!
Sedan stack vi direkt iväg till ett av de fantastiska baden här och badade ett par timmar, helt underbart! Något som är väldigt synd är att de bästa baden för barn är stängda pga översvämningarna så det blir de stora baden i stan och där måste barn ta det lugnt i bassängerna, vilket är ett skämt när man är 8, 5, 2 och 16 månader! Zoë Mae kastade sig rakt ut på det djupa vattnet när jag var där kom hon gående nerför trapporna och sen rakt ut! Efter att ha badat med mina två själv ett par timmar ringde jag Martin och beklagade mig hur hårt det är att vara själv!!!
På kvällen hängde vi på vår stora terass och sen blev det ganska tidig sänggång! Det där med att jag vaknar 07:16 och alla andra sover tar vi en annan gång, ska försöka lägga upp lite bilder senare annars tar jag bildregn när vi kommit hem! Nu ska jag läsa klart nya numret av Mama och vänta på att barnen vaknar!
Later folks!

20130620-080410.jpg

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Andas in och andas ut!

  1. Här är faktiskt också hitt! Landade på Sturup i eftrmiddags och slogs av den tropiska värmen, få se nu om det håller sig till i morgon Midsommar!

Comments are closed.