Semestertempo

Om vi njuter? Svar ja, men det är varmt, nästan 40 grader så vi har badat i dagarna två. Igår försökte vi äta på en restaurang med alla barnen, det var nästan dömt att misslyckas redan innan, de minsta två som är med är ca 2 år och min tjej som är 16 månader de vill inte sitta still så länge, men efter några varv, filmer och diverse bilder från Iphonen och några skrik så hade alla ätit till sist utan större missöden, bara en borttappad napp 16 kvarter bort och lite extra svettattacker hos mamman i sällskapet, när vi väl skulle hem var klockan plötsligt midnatt och vi kom på att det är en dag i morgon också. Så idag är det midsommar hemma, vi ska fira i stadsparken här i Budapest med en liten picknick och ett varv i Pariserhjulet på vägen hem, underbart!

Så vill önska alla en glad midsommar hemma och hoppas det inte regnar, vi har ca 30 grader och strålande sol så om det regnar hemma skall jag tänka lite extra på er!

Later folks!

 

102_1133

102_1139

102_1137

102_1132

102_1135

 

Rekommenderade inlägg