Hemma!!!

Nu är vi hemma, det där med att komma hem är alltid komplicerat, ångesten för vardagen efter en resa och den sköna känslan av sitt eget hem och sin egen säng, som sagt den är tudelad! Vi har haft det skönt och vi har tagit sovmorgon varje dag, nog det jag saknar allra mest i vardagen det där att få gå upp när man vill, nu talar jag inte om att ligga till tolv utan bara att få sova ut och inte behöva gå upp 06:30, det är semester för mig! Zoë Mae har aldrig badat i pool eller på strand så jag var lite nervös men som hon har badat, inte ett dugg rädd, tvärtemot sin bror som är väldigt försiktig! Underbart att se när barnen har roligt sen att jag inte kopplat av en sekund det är en annan femma! Min man undrade hur jag kan vara så trött men ju mer jag tänker på det desto galnare är det, de som inte har barn kan aldrig förstå stressen och att ständigt ha något att fixa med, den knäcker mig! Om barnen inte sover eller någon annan har öga med dem, och då kan man inte heller slappna av så är det något varenda sekund, antingen det ena eller det andra! Jag har noll tålamod så ibland vill jag skrika rakt ut- freeze!!!!!!! Tänk om det var lugn och ro en sekund, om jag fick sitta och tänka eller läsa lite, förr snittade jag 5-7 böcker i veckan, sen barnen kom har jag nog läst 3 böcker på 5 år! Min man kopplar av barnen på ett helt annat sätt, oroar sig inte varje millisekund och bekymrar sig inte om framtiden utan lever i nuet, han är heller inte lika trött som jag, kanske skulle lyssna lite mer på honom för det är när man kommer iväg och stannar upp man känner hur jävla trött man är! Livet rammar mig som man säger på danska, jag tror fortfarande inte jag förstår vad det innebär med två barn! Jag kom hem 14:05 har dammsugit, packat upp och tvättat en maskin och nästa är i och nu är klockan 15,07 jag är inte normal det är ett som är säkert! Finns anledning jag är trött! Nu ska jag bara handla mat, göra matlåda och laga mat sen ska jag sätta mig ner jag lovar!!!!
Later!

20130624-151331.jpg

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Hemma!!!

  1. Känner igen det där. Och det blir inte bättre om du tror det. Ja, barnen lär sig simma förstås men då blir det ngt annat. Man blir som en Duracell kanin helt enkelt.

Comments are closed.