Ofrivillig tränings paus!

Att inte ha tränat på 10 dagar känns förjävligt, tränar ju varje dag i vanliga fall men nu har vi varit i Budapest och mannen i Göteborg och när han är bortrest kan jag inte träna! Har ingen barnpassning naturligt och lätt och mitt gym har ingen barnpassning! Nu har dessutom min man åkt till Göteborg ytterligare 5 dagar så just nu känns det öken, har tränat nästan varje dag en gång eller två i 5 veckor och är så pepp så besvikelsen av detta ofrivilliga uppehåll är starkt! Förstår inte hur andra får ihop sina liv, jag tränar på morgonen innan jobb och det fungerar enbart pga att min man lämnar barnen så jag kan träna! Nu försöker jag att inte gräva ner mig i detta utan snart är det dags igen! Ska skriva ett helt inlägg om min träning, diet, gravidkilon och hur jag fått bort dem!
Godnatt och sov gott!

2 kommentarer till “Ofrivillig tränings paus!

  1. Träningen är lite joxigt att få ihop när man är småbarnsmorsa. Jag tänker att jag ska träna hela livet och då är ett avbrott inte så allvarligt även om det är pissigt som fasen när man är mitt i det. Vad kul med lite peppinlägg kring träning och kost!

  2. Motionscykel, hantlar, gummiband o pilatesboll i garaget är min räddning!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg