Kvällen med mig själv!

Ryder lydde inte riktigt så han åkte in på sitt rum, och kunde inte låta bli och fråga varannan minut när han skulle få komma ut och då blev rumsarresten så lång att plötsligt sov han, Zoe Mae sover nästan hela tiden så plötsligt blev jag själv. Eftersom jag helelr inte mår så bra vilar jag och har rensat lite i badrumsskåpet och i barnens garderober, det behövdes och det slängdes lite och mycket skall gå vidare till vänners barn! Det är så befriande att rensa och framför allt skönt att göra plats för lite nytt och fräscht, barnen växer så det knakar och de sliter sina kläder speciellt Ryder, hans byxor vet jag inte vad som händer med!

Jag längtar till semestern så det gör ont, som jag ska vila mig och sova och mysa och tanka energi! Första ska vi bli friska, sen skall jag ha personalmys på fredag och jobba lördag igen sen så!

Nu ska jag fortsätta mysa med mig själv! Godnatt och vi hörs i morgon!

1 kommentar till “Kvällen med mig själv!

  1. Krya på er!
    Jag rensade också kläder igår, blev en megabag som ska skänkas till systrarna och kusinerna.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg