Sjukstuga in the house!!

Zoe Mae är dundersjuk, 41 graders feber, diareè och skriker hela tiden ,vilket hon aldrig gör annars även när hon är sjuk! Så vi åkte till doktorn och där blev vi inte klokare, fick tvinga till mig ett blodprov och läkaren var inte speciellt barnvänlig om man säger så! Själv har jag mått illa flera dagar i rad och vaknade med feber så även jag är hemma! Zoe Mae var sjuk en vecka innan Budapest också med 40 graders feber men då även förkyld, det skär i mammahjärtat när de har det dåligt och inte kan prata och säga vad det är, man blir ju mega orolig när hon hade 40,7 i morse! Nu ska vi se till så hon blir frisk sen ska vi ha semester på måndag i en månad-lovely!

Nu skall vi äta lite lunch och sedan vila!

Later!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Sjukstuga in the house!!

Comments are closed.