Jag är så lycklig

Lycklig det är jag, och det har jag inte alltid varit, känner mig så sjukt tillfreds, och bara det att jag inte tvättat kläder på 4 dagar säger allt, och det är skitigt hemma! Jag städar och tvättar frenetiskt när jag inte är helt tillfreds, fast jag är pedant så städar jag lite mer och då som mest om det är lite vajsing! Man måste känna mig för att förstå att dessa parametrar är tecken på lycka och tillfredsställelse i livet för fröken Ranelid! Det enda som inte varit perfekt är att jag inte tränat varje dag och ätit 1000 kc, samtidigt hade vår semester inte varit så Chill och härlig om jag följt mitt slaviska liv, om en vecka är jag back in track och jag har tränat och inte heller svullat men inre heller svultit mig! Nu tror ni väl jag är galen som 36 år gammal blir lycklig på en semester- nä riktigt så lätt var det inte, men många pussel bitar har fallit på plats dessa tre veckor, saker jag inte kan dela med mig av nu men inom en snar framtid!
Idag var mannen på möte hela morgonen sen kom han hem med surdegsbröd, efter det kollade vi in loppisen på Drottningtorget och hämtade paket på Ica, sen var det stranden för hela slanten, hemkomna har vi ätit rester och nu är det frilek!

20130728-194517.jpg

20130728-194530.jpg

20130728-194539.jpg

Later!!

Rekommenderade inlägg