Sorry!!

Amen sorry för min frånvaro, ibland får man inte ihop det. Idag var det strålande väder och mannen skulle jobba lite så jag ville inte åka själv till stranden med barnen, då dör man dödsångest döden hundra gånger när man skall hålla reda på båda barnen själv, så jag tänkte vi går Folkets Park. Sagt och gjort, Ryder fick åkband och åkte typ alla karuseller han kunde åka många gånger, flest gånger körde han radiobil, om jag skrattade första varvet? Svar JA, han är ingen van tivoli, nöjespark karusellåkande kille så första varvet snurrade han runt runt i kanske 10 min, ivrigt påhejad av mig från kanten att han skulle snurra ratten, det var ju det han gjorde!! Sen blev han kungen på banan, men han ville inte krocka alls, så han blev ganska sur på alla de andra som ville krocka och det är ju det man vill. Ryder har ju inte ätit så bra så han har inte fått äta några som helst godsaker på ett tag nu, så jag tänkte idag bjuder jag honom på en glass, ska det vara så ska det vara så jag valde Ben & Jerry`s, dyr som snus, Ryder börjar äta och frågar varför är det så mycket saker i glassen, jag tycker nog inte om den, 45 kr rakt ner i soptunnan, nästa gång blir det en Piggelin! Efter några timmar så kom T med sina två barn och Ryder fick sällskap i karusellerna efter en stund kom regnet och vi skulle rusa hem och göra oss klara för middag i Tygelsjö och handla värdinnepresent! Vi sprang nästan hem och bytte blöta och smutsiga kläder till torra och fina kläder, klara precis när mannen kom in genom dörren så fick vi springa och handla värdinnepresent på Lexington såklart, efter det hann vi med en tidigare buss, jag har aldrig varit i Tygelsjö och vi hann en liten rundvandring då vi glömt välling så in om Ica och sen gick vi lite vilse och gick runt ett helt kvarter för att till sist komma ut där vi började och där våra vänner bodde! Vi hade en härlig afton med massa grillmat och en fantastisk efterrätt med rysk yoghurt, nötter och något helt smashing, dadelsirap som var ringlat över, helt underbar dessert, alldeles lagom och den där sirapen skall inhandlas snarast på Möllan! Barnen lekte och spelade spel på I-  pads och I-phone`s så inget nytt där, konstigt det där att alla barn är helt indoktinerade i det bara så där från ca 2 års ålder! Hemma var vi tre i natt så idag är vi trötta och vaknade nu vid halv elva och det regnar ute och passar alldeles utmärkt en dag som denna!

För er som haft synpunkter på mina bilder att de är små, jag är jätteledsen men de är tagna med min I phone i farten för jag äger ingen systemkamera, och är ofta ute i farten och i livet och detta passar mig, jag har inte mycket tid över till att sitta ner och lägga in bilder och redigera och jag vill verkligen skriva  min lilla blogg och tycker det är viktigast, så hoppas ni överlever mina små, snabba mobilbilder, det blir kanske ändring på det i framtiden men nu är nu och det är vad jag hinner med!

Kram!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Sorry!!

  1. Den efterrätten brukar jag också göra….supergod! Dadelsirapen kan du även hitta på ICA eller Coop! Kram

Comments are closed.