Ibland är det tomt

Det där vardags pusslet som alla pratar om det infaller först vid barn två tycker jag, då är det bara ett stort tusen bitars pussel som skall läggas oavsett vad! Nu när vi var i Stockholm och Ryder var hos farmor då kom vi på oss själva med att upprepade gånger säga- var det så här det var med ett barn??
Ni med fler än två, hur fan går det till???? Livet ska enligt mig vara något mer än att rodda runt familj, men jag är sjukt bekväm av mig och vill att det ska passa mig i mångt och mycket de flesta delarna i vårt liv! När man hämtar dem 17 och de är trötta och hungriga och inte så glada då är det tungt vissa dagar, innan den där maten lagats och handlats och ätits då är jag ibland färdig för hemmet, psyko hemmet!! Men det går en dag till och sen upp på hästen igen nästa dag och nästa dag!
Livet det är bra märkligt det, vilka vanemänniskor vi är!
Idag har jag jobbat i vanlig ordning och i morse tränades det som sig bör!

20130813-193655.jpg
Så såg det ut 06:30!!!!
Nu är alla mätta och nu är det fri lek ett tag, diskmaskin och tvättmaskin är igång och träningsväska skall packas och nya ägg kokas!!
Idag har jag förresten storshoppat, en bomberjacka till Ryder, säng överkast till oss och två svarta pinnstolar till barnen på Ikea som äntligen kommit in igen!!! Jag blir fattig på att flytta!!!!
Later!!!

2 kommentarer till “Ibland är det tomt

  1. Haha, när man har tre barn som jag, ja då har man inte en familj längre utan ett företag. Och tro inte att det blir lättare för att de blir större. Då måste man handla HELA tiden för kylskåpet och skafferiet är ständigt tomt, svåra läxor skall läsas och du måste erkänna för dina barn att du inte kan allt, går du bort utan dem sitter du med hjärtat i halsgropen hela middag och tror att huset blir trashat för att barnet har FF-fest. Men de är fortfarande söta när de sover!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg